Voor elke toepassing
het juiste product

Glas is onze grondstof, maar wat we er mee doen bepaalt waar het kan worden ingezet. En dat zijn veel meer toepassingen dan je verwacht.

Steinfort glas

Van alle markten thuis

Ons glas wordt toegepast in allerlei markten. Binnenshuis in vitrines, scheidingswanden en balustrades. Een maatwerk douchehoek, badkamerwand of als spatscherm in een keuken. Buiten in gevels, serres of een windscherm. Maar ook in automotive en solar, of als display voor reclame of het bedienen van machines. Steinfort heeft altijd de juiste glassoorten en technieken in huis om voor al deze markten de optimale producten te maken. Vaak ontwikkeld in samenwerking met de klant.

Van alle markten thuis
Alle bewerkingen in een bedrijf
vernieuwing en innovatie

Alle bewerkingen in één bedrijf

Steinfort beschikt over een uitgebreid en modern machinepark waarmee elke denkbare bewerking aan vlakglas kan worden uitgevoerd. Welke toepassing het glas ook heeft, wij hebben altijd de juiste combinatie van bewerkingen die tot het gewenste resultaat leidt. En door onze slimme logistiek blijven onze levertijden kort en betrouwbaar, hoe complex uw product ook is. Meer weten over wat we allemaal in huis hebben: bekijk onze bewerkingen

Steinfort Glas 2022 Deel 2 High Res 0048
Steinfort glas

Van unieke ruiten tot seriewerk

De fabriek en logistieke systemen van Steinfort zijn zo ingericht dat wij zowel enkele stuks als grote series snel kunnen produceren. Van eenvoudige geharde ruiten tot bijzondere samengestelde producten. Onze machines zijn ontworpen om snel om te kunnen stellen en doordat we 24 per dag werken kunnen de producten meerdere bewerkingen op een dag ondergaan. Daardoor kunnen we als dat nodig is zeer snel leveren.

Kwaliteit staat voorop
vernieuwing en innovatie

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit zit in het proces en de mensen. Onze machines zijn modern en worden optimaal onderhouden. Onze mensen zijn betrokken en goed opgeleid voor hun taak. En we gebruiken alleen Europese grondstoffen van de beste leveranciers. Dat maakt dat onze producten van topkwaliteit zijn. En als er toch eens iets mis gaat, dan herstellen we dat snel en proberen er direct lering uit te trekken. Uiteraard voldoen onze producten aan de daaraan te stellen officiële normen. Wij beschikken daarom over een groot aantal goedkeuringen.