glazzpanelen

Renovatie met GLAZZpanelen

snel en effectief

Renovatie met GLAZZpanelen

Vanaf 30 woningen renoveer je badkamers, toiletten en keukens – eenvoudig en snel – in serie met GLAZZpanelen prefab wandafwerking. Ruimtes scan je eenvoudig in met een smartphone en je verzorgt zelf de engineering. Bij de bestelling van de wandafwerking werk je door op de exacte maatvoering dankzij het 3D scannen. Per woning wordt het assemblagepakket – op maat en inclusief sparingen – op een bok geleverd.  Bewoners zijn blij verrast door de realisatiesnelheid en de heuse metamorfose die je met GLAZZpanelen bewerkstelligd.

Voor en na renovatie

Bekijk het resultaat

Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Eenvoudig, snel en efficiënt

Exacte maatvoering en tijdswinst

Net als Steinfort Glas zoekt BAM steeds naar optimalisatie en verfijning. Scan-to-factory van BAM is daar een mooi voorbeeld van. Door de ruimtes van bestaande woningen 3D in te scannen met smartphones kiest BAM voor exacte maatvoering en enorme tijdswinst.

Ideaal in bewoonde staat

Tijdens de uitvoering profiteer je met de prefab wandafwerking van snelle realisatie in combinatie met zeer beperkte overlast van stof, geluid en afval. In bewoonde staat wordt dit door bewoners als zeer positief ervaren. In hoogbouw beperk je geluidsoverlast enorm door gebruik te maken van GLAZZpanelen. Bestaande wand- en vloertegels blijven intact; het bikken van tegels is dus niet nodig. Net als het stuken en drogen van wanden. De juiste man op de juiste plek is dan ook verleden tijd. Je hebt slechts twee vaklieden nodig. Door GLAZZpanelen te gebruiken is bewerken, slopen, frezen, kitten , stuken, schilderen, tegelen en voegen in het werk verleden tijd. Ook de inzet van een installateur komt te vervallen.

Bewoners maken doorgaans dezelfde avond nog gebruik van het vernieuwde toilet en de badkamer inclusief douche. De dag erop worden de laatste zaken afgemonteerd en kan de ruimte verder worden ingericht.

Werken met prefab wandafwerking scheelt in tijd doordat de diverse disciplines (stukadoor, schilder, tegelzetter en installateur) niet meer nodig zijn en dus ook niet op elkaar hoeven wachten. Doordat er niet gestukt, geschilderd en getegeld wordt win je ook tijd door het ontbreken van droogtijden.

Renovatie in het kort

Weinig overlast van geluid,
stof en afval in bewoonde staat

Weinig overlast van geluid, stof en afval in bewoonde staat