Ondersteunende systemen

Ondersteunende
Systemen

De missie van Steinfort is om glas bereikbaar te maken. Daarom investeren we veel in systemen die de werkvoorbereiding voor glasproducten vereenvoudigen, tijd besparen, fouten voorkomen en zorgen voor heldere communicatie. 

Steinfort glas

Klant-leverancier koppelingen

De data die nodig is om het juiste glasproduct te maken is meestal al beschikbaar in de systemen van onze klanten. Daarom hebben we met een groeiend aantal afnemers een rechtstreeks koppeling met hun systemen. Soms zelfs tot aan hun eigen engineering systemen toe. Ruim 60% van de orders die Steinfort ontvangt komen al voort uit een vorm van koppeling met afnemers. En dit percentage groeit. Daarmee wordt veel tijd bespaard en worden fouten voorkomen. Geïnteresseerd? Neem contact op want onze automatiseerders helpen graag met het bouwen van de juiste koppelingen. 

Klant koppelingen
Steinfort shop mobiel
Transparante kwaliteit

Werkvoorbereiding vereenvoudigen

Het correct uitwerken van de maten van een samengesteld glasproduct, zoals een pui, douchehoek, vitrine of balustrade, vraagt veel kennis en zorgvuldigheid. Om onze afnemers te ondersteunen hierbij heeft Steinfort verschillende configuratie tools en portals gebouwd waarmee de systemen het inmeten en uitwerken van glasproducten ondersteunen. En meestal direct een koppeling verzorgen naar het bestelsysteem zodat ook hier weer tijd kan worden bespaard en fouten voorkomen.

Online portal

Mijn Steinfort

Klanten van Steinfort krijgen de beschikking over een Mijn Steinfort omgeving. Hierin kunnen offertes worden ingezien, aangepast en geaccepteerd. Ook kunnen lopende orders worden gevolgd en kan de orderhistorie worden ingezien. En mocht er iets mis zijn gegaan dan kan een reclamatie worden ingediend en de afwikkeling kan worden gevolgd. Tenslotte bevat uw Mijn Steinfort de specifieke documentatie en afspraken met Steinfort. 

mijnsteinfort

De voordelen van Mijn Steinfort

  • Alle orderinformatie digitaal bij de hand
  • Direct koppelen met systemen van de klant
  • Samen fouten voorkomen en tijd besparen
  • Tools om inmeten en werkvoorbereiding te vereenvoudigen

Contact