Steinfort zoekt de randen op

Steinfort zoekt de randen op

Of het nu gaat om legborden, een deur, een tafelblad of een spiegel. Steinfort is ingericht op het snel produceren van maatwerk. Altijd van hoge kwaliteit. Onze filosofie is dat we glas voor iedereen bereikbaar willen maken. Daarom hebben we ons bedrijf zo georganiseerd dat we snel maatwerk kunnen produceren. Maar wel op een concurrerende industriële schaal.  

Voor elke toepassing een oplossing
Kies voor duurzaam

Voor elke toepassing een oplossing

Kaders zijn er in allerlei soorten en maten. Het merendeel is zwart en recht, maar vrijwel alle kleuren en maten zijn mogelijk. Ook kunnen met printtechnieken varianten worden gemaakt, zoals de bekende stipjes in een kader van een autoruit. Op rechte ruiten of modellen. En zelfs effecten als metallic zijn mogelijk. Kijk eens naar onderstaande gerealiseerde projecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Maatwerk, flexibiliteit, snelheid

Technische hoogstandjes

Het harden van een ruit met een kaderbedrukking is een uitdaging. Helemaal als de ruit ook nog eens voorzien is van een warmte werende of spiegelende coating. Immers, het kader zal in de hardingsoven de warmte snel op gaan nemen, terwijl het onbedrukte deel van het glas de warmte juist afstoot. Onze speciale hardingsoven kan de warmte zo sturen dat het glas toch egaal wordt verwarmd en daarmee vlak blijft en de hoogste kwaliteit behoudt. 

Technische hoogstandjes 1

De voordelen van Steinfort

  • Alle soorten en maten kaders
  • Vele kleuren en metallic
  • Kaders op gecoate ruiten
  • Kleine oplages met toch korte levertijd
Razendsnel

Snel en flexibel

De logistiek van de productie van Steinfort is zo georganiseerd dat ook kaderpanelen snel en flexibel kunnen worden geleverd. Ook in enkele stuks of in orders met veel maatvariaties. Ruiten met aan elke zijde een andere kaderbreedte zijn geen probleem. Doordat kaders kunnen worden aangebracht met print, speciale kaderdrukmachines, zeefdruk of spuiten kan voor iedere vraag een passende oplossing worden geboden. 

Snel en flexibel

Contact