Kristalcolor geëmailleerd glas

Kristalcolor
geëmailleerd glas

Geëmailleerd glas is voorzien van één of meer lagen keramische verf die tijdens het hardingsproces van het glas zijn versmolten met het glas zelf. Hierdoor ontstaat een sterk materiaal met kleuren die ongevoelig zijn voor UV straling en daardoor een enorme levensduur hebben. Steinfort maakt met Kristalcolor de meest uitgebreide range aan geëmailleerd glas in de branche.

Het ideale plaatmateriaal
Innovatieve digitale druk

Het ideale plaatmateriaal

Door zijn eigenschappen is Kristalcolor het perfecte materiaal voor buitengevels of andere toepassingen die hoge eisen stellen aan weer- en lichtbestendigheid. Maar ook in het interieur zijn er vele toepassingen, denk aan gekleurde spatwanden in keukens. Of als alternatief voor tegels in badkamers of toiletten. Kijk daarvoor eens op onze pagina’s over GLAZZpanelen.

Innovatie in digitale glasprint

Het kleurigste product van Steinfort

Kristalcolor is beschikbaar in een uitgebreid programma van kleuren. Deze komen vaak vrijwel overeen met RAL kleuren. Maar bij geëmailleerd glas is er altijd invloed van de eigen kleur van het glas. Hierdoor heeft de glassoort en dikte effect op de uiteindelijke kleur.

Naast dit vaste kleurenprogramma worden er regelmatig nieuw trendy kleuren aan het programma toegevoerd. In de standaard kleuren zitten goede alternatieven voor de standaard kleuren van Colorbel (een merk van AGC) en Emailit (een merk van Saint Gobain). Verder is het voor projecten mogelijk een specifieke kleur te ontwikkelen.

Het kleurigste product van Steinfort 1

Kristalcolor in het kort

Zij gingen je voor

Projectvoorbeelden

In de loop der jaren zijn er duizenden projecten uitgevoerd met Kristalcolor in allerlei kleuren en maten. Bekijk de selectie van projecten die we onderstaand hebben opgenomen.

 

Meer weten over het rollercoaten van glas?