Geleverd zoals u dat wil

Glas is sterk, maar daardoor ook zwaar. En zolang het nog niet is verwerkt in de toepassing kan het ook kwetsbaar zijn. Daarom doen wij ons best het glas zo te leveren dat u zo weinig mogelijk problemen heeft met het hanteren van onze producten.

Maatwerk glaslevering

Aangeleverd zoals u dit nodig heeft

Ons glas is meestal onderdeel van een gebouw, machine, meubel of een interieur. Het wordt dan vaak verwerkt in de volgorde van het proces van de klant. Daarom leveren wij ons glas graag aan op de manier die het beste aansluit bij uw proces. Dit is maatwerk. Soms maken we ingepakte setjes van meerdere ruiten die direct met het eindproduct van onze afnemer meegeleverd kunnen worden. Dit kan in krimpfolie zijn of in een speciaal daarvoor gemaakte kist. Of we leveren op speciale bokken die

zo de productielijn van de klant op kunnen. Samen kijken we naar welke wijze van leveren voor u het meeste bespaart.

Glas op bok geleverd
Eigen transport
Efficiënte glaslevering

Eigen transport

Steinfort heeft twee moderne vrachtwagens met meeneem- heftrucks. Daarmee kunnen we vrijwel overal komen en zonder hulp onze producten afleveren. Onze chauffeurs zijn ervaren en daardoor hebben we vrijwel nooit transportschade. Ze kennen de locaties van onze afnemers en nemen direct lege bokken weer mee. Dat scheelt ‘lege’ kilometers. Door waar mogelijk te werken met mobiele tussenvloeren in onze opleggers worden de kilometers optimaal benut en zo de footprint verlaagd.

Zoals jij werkt

Aleveren op montage volgorde

We zijn gewend onze producten af te stapelen in de volgorde zoals u het glas gaat verwerken. Daarvoor gebruiken we verschillende soorten bokken, kisten en scheidingsmaterialen. In situaties waarin de volgorde nog niet bekend is, is er de mogelijkheid om te werken met zogenaamde spijlenbokken. Hierdoor kunt u, zonder het andere glas te beschadigen, ruiten in willekeurige volgorde van de bok pakken.

Afleveren op montage volgorde